Villa Hendrik
Eerlijk ondernemen

DUURZAAM EN GEZOND VERWARMEN

Ook u wilt dat de woning en/of het kantoor aangenaam verwarmd wordt. Hiervoor zijn verschillende verwarmingssystemen en de meest bekende is de, op gas gestookte, centrale verwarming, beter bekend als de CV ketel. Elke gas gestookte CV ketel is een “kleine fabriek” die CO2 uitstoot. Door alle verandering in het klimaat en om te voorkomen dat onze kinderen en kleinkinderen daar grote gevolgen van ondervinden is het heel belangrijk om de overstap te maken naar een andere vorm van verwarmen.  

Tijdens één van de onderhoudsklussen werd de vraag gesteld of we een oplossing hadden voor het niet goed op temperatuur krijgen van een woning/kantoorruimte. Nadat we er ons goed in hadden verdiept, was er voor ons maar één conclusie.  Infraroodverwarming was de oplossing voor het duurzaam én gezond verwarmen van de woning/kantoor. Het zorgt voor een stralende verwarming, heeft een lange levensduur en vergt geen onderhoud.  

Er zijn veel bedrijven die Infraroodverwarming aanbieden maar na het bezoeken van meerdere leveranciers hebben we er voor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Maxxinno

Maxxinno was er zich in 1999 al van bewust dat het anders moest en kan. 

Zij zijn als eerste begonnen met het ontwikkelen van Hoogfrequent (HF) Infraroodverwarming met als doel een betere/aangenamere manier van verwarmen met een lager energieverbruik dat ook nog eens goed is voor de gezondheid. 

Maxxinno is niet alleen de bedenker, ook zijn ze dé ambassadeur van de accumulerende Infraroodverwarming.  

De voordelen van Maxxinno Infraroodverwarming zijn:

  • De energiekosten dalen, afhankelijk van uw situatie, gemiddeld met 40%.
  • De ruimte wordt snel, gelijkmatig en stralend verwarmd.
  • Er is geen onderhoudscontract nodig.
  • Het is een hele fijne manier van verwarmen voor mens en dier.
  • Eenvoudig door uzelf te installeren of Villa Hendrik verzorgt dit voor u.

Voor specificatie, afbeeldingen en de vele toepassingsmogelijkheden verwijzen wij u naar de zeer uitgebreide website van Maxxinno .

Graag komen we bij u langs voor een adviesgesprek waarbij we u kunnen helpen met de overstap naar duurzaam en gezond verwarmen. 


  

 


E-mailen
Bellen