Villa Hendrik
tot uw dienst

Wij zijn benieuwd naar uw mening.

Gastenboek

Eric Buitelaar
24-01-22 14:58:15
Villa Hendrik ingeschakeld voor bij verwarming, kregen het advies om voor infraroodverwarming te gaan. Deze is ook door hun geïnstalleerd en goed werkend afgeleverd. Tussen door ook de badkamer kraan weer goed werkend gekregen , door binnenwerk te vervangen. De volgende klus ligt alweer op ze te wachten. Zeer tevreden door de extra servies en persoonlijk advies.
B&m Schol
08-11-21 17:53:38
Maandag:8 November 2021

Onze ervaring met Villa Hendrik
Is uitstekend.

Vorige maand zijn al onze
plafondspots overgezet van
Halogeen naar Led-licht met
bijpassende trafo’s .
Dit is een enorme verbetering.
De warmte dat Halogeen uitstraalt
is nu verdwenen, Led- licht is
ook aanzienlijk goedkoper in gebruik.

Ook is er nog even, tussendoor,
een deur welke aanliep bijgewerkt.

Fam. B Schol
Arnoud Rebel
25-03-21 21:02:14
Onlangs hebben wij een betaalbare waterontharder laten installeren. De installatie is netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Na een duidelijke uitleg over de werking en het onderhoud hebben wij nu geen last meer van kalk. Bedankt hiervoor!
Jan Cluwen
29-12-20 10:20:15
Vorige week heb ik mijn afzuigkap laten vervangen, dit is vakkundig uitgevoerd en wat ik heel bijzonder vond is dat toen het scharnier van het keukenkastdeurtje niet meer op dezelfde plek terug kon deze mee werd genomen en deze een paar dagen later knip en klaar weer werd teruggebracht en ingehangen, ook het gat van het oude scharnier is netjes weggewerkt.

Dus ook maar meteen een afspraak gemaakt om een extra stopcontact te laten plaatsen in de keuken. Dit is inmiddels ook al uitgevoerd.

Super, netjes en goed gewerkt Henk.
Peter Hummeling
10-09-20 16:45:48
Gisteren mijn keukenkraan laten vervangen, super snel gedaan en netjes gewerkt en achter gelaten. En passant nog even wat deurkrukken vast gezet.

Ook mijn klemmende kantoor deur was geen probleem, deur er uit gehaald wat bij gesteld en weer zonder klemmen open en dicht.

En dit alles voor een bijdrage waar een gemiddelde monteur nog niet voor zijn bed uit komt.
Top! Echte aanrader!
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen